PLUSwater viert feest!

PW-1jaarweb

29 mei 2020 zag PLUSwater het levenslicht, met de missie om België te laten kennis maken met een nieuwe manier van desinfecteren ging PLUSwater de baan op met de mobiele PLUSwater unit om desinfectievloeistof op locatie van bedrijven te produceren.

Terwijl we van het ene bedrijf naar het andere bedrijf reden om desinfectievloeistof te produceren werkten we achter de schermen hard aan de erkenning van ons desinfectievloeistof op nationaal vlak. Deze zeer grote stap hebben wij begin 2021 met succes afgerond en sinds 28 januari 2021 heeft PLUSwater alle nodige certificaten behaalt om het product PLUSwater ANK-Neutral Anolyte als eerste en enige op de Belgische markt te mogen brengen.

Hier zijn wij zeer fier op aangezien dit een zeer grote stap is om desinfectie op een vriendelijkere manier aan te pakken in tegenstelling tot de chemisch houdende varianten. Onze missie voor 2021 is om ook de particulieren te laten kennismaken met dit geweldige desinfectiemiddel.

Net om die reden delen we vanwege ons 1-jarig bestaan cadeautjes uit!

Ga naar https://www.pluswater.be/1-jaar-pluswater/ en vraag je gratis PLUSwater ANK-Neutral Anolyte sprayflacon aan. Een cadeautje aangeboden vanwege het 1 jarig bestaan van PLUSwater.